Skip to main content

0416 - 334 664
0031 - 416 334 664
info@bad-koning.nl

Hydrotherapie

4.0/5 waardering (2 stemmen)

Hydrotherapie is bedoeld om pijnklachten te verminderen en wordt tevens geadviseerd bij diverse, medische behandelingen. De weldaad van hydrotherapie is al eeuwen oud.Voor de Romeinen hoorde het nemen van een therapeutisch bad zelfs bij hun levensstijl.

Waarom hydrotherapie?

De combinatie van het warme water en masserende bubbels verlicht spanning en bevordert de conditie van het lichaam bij artritis, reuma, stijve ledematen en rugproblemen. De continue beweging van het water door de luchtstralen bevordert bovendien de bloeddoorstroming van de huid. De therapeutische werking van het nemen van een bad is in de hedendaagse tijdgeest vooral van toepassing op het verlichten van spanning. De laatste technologische ontwikkelingen maken een hydrotherapie-massage bij u thuis mogelijk! 

Hydrotherapie van Bad-Koning: voor iedereen!

Bij alle modellen instapbaden van Bad-Koning bestaat de optie voor het toepassen van hydrotherapie. De stralers worden discreet geplaatst en geïntegreerd in het ontwerp van het bad.  Door het simpelweg indrukken van een knop kunt u de intensiteit van de massage bepalen. U kunt genieten van het ligcomfort van het bad, in combinatie met heerlijke bubbels die u masseren van top tot teen. Hydrotherapie van Bad-Koning is een weldaad voor iedereen!

Deel op social media