0416 - 334 664
0031 - 416 334 664
info@bad-koning.nl

De heer van der Net uit Loon op Zand

Gewoon een klein kastje aan de muur

Meneer Van der Net is dik tevreden met de aangeschafte badlift. “Het proces van inkoop ging helemaal goed. Ze hebben zich keurig netjes aan de afspraken gehouden. We kregen een uitstekende presentatie. Dus hebben we maar niet lang geaarzeld en drie dagen nadat de kogel door de kerk was, hing de badlift al. Er was een gaatje in de planning.”....

Hij vertelt hoe het voor hen extra belangrijk was dat de badlift zou passen bij hun onlangs gerenoveerde badkamer, daar hadden ze flink in geïnvesteerd. En dat is prima gelukt. “Het is gewoon een klein kastje aan de muur. Andere mensen hebben daar bijvoorbeeld een rekje met douchespullen.” Alles is netjes afgewerkt en gemonteerd, wat niet zo simpel was, want het was geen recht-toe-recht-aan badkamer.

De badlift is er speciaal voor meneer Van der Net. Door medicijngebruik heeft hij een erg droge huid en dan is het erg fijn om af en toe in een bad met huidolie te kunnen liggen. Maar op gegeven moment kon hij er nog wel in, maar niet meer uit! Dat is nu opgelost.

  • dinsdag, 07 januari 2014

Snel contact

Vul uw naam in
Vul uw email adres in
Vul uw bericht in
Foutieve invoer

Bad-koning weet raad

Bad-Koning is er in geslaagd een zeer compleet scala aan praktische oplossingen samen te stellen om het baden gemakkelijker en veiliger te maken. Besluit u uw bestaande bad te behouden of wilt u het bad vervangen? Bad-Koning weet raad!